Haai Alarm!

Kom in actie

Haaien wereldwijd worden bedreigd. Elk jaar worden er honderd miljoen haaien gevangen. Voor hun vinnen en vlees. Dit moet stoppen. Doe mee en kom in actie.

Start jouw actie

Doe mee en kom in actie!

Lees hier hoe het werkt

Hoe werkt het?

Een actie starten is heel erg simpel. In een paar stappen is je actie aangemaakt. En dan kun je direct aan de slag om geld in te zamelen voor de haaien.

Stap 1. Start jouw actie

Kies een actienaam. Samen met het woord HAAI vormt deze naam jouw unieke SMS-code. Bijvoorbeeld HAAI Emma of HAAI Koen07.

Stap 2. Kom in actie

Actievoeren doe je op jouw manier. Bijvoorbeeld door cupcakes te bakken, klusjes te doen of speelgoed te verkopen.

Stap 3. Geef geld

Vraag iedereen om jouw code te SMS'en naar 4333. Voor elk SMS'je ontvangt het WNF €3,- voor de haaien. Ook kun je het geld dat je hebt ingezameld op je actiepagina storten.

Start jouw actie
Heb je nog een vraag?
Bekijk de veelgestelde vragen

Zoek een actie

Haaien zijn erg belangrijk voor een gezonde oceaan. Wereldwijd worden deze dieren bedreigd. Elke seconde worden er 3 gevangen. Het Wereld Natuur Fonds heeft een reddingsplan. Maar hier is wel extra geld voor nodig. Doe ook mee en kom in actie. Zoek hieronder een actie en geef geld.

Jouw actiepakket!

Iedereen die meedoet aan Haai-alarm ontvangt thuis een actiepakket. Hierin vind je superhandige actiematerialen, zoals TamTam, een actieboekje, sms-bonnen en een supergave poster!
Meer actiemateriaal nodig

Fantastische prijzen

Heb jij geld ingezameld voor de haaien? Dan ontvang je een 3D-haaien-boekenlegger. En maak je kans op een etui, sleutelhanger of een VIP-bezoek aan de haaien in Blijdorp.